Skip to main content
test

Iisalmen kaupungissa julistetaan haettavaksi päätoimisen tuntiopettajan virka (S2).

Iisalmen kaupungissa julistetaan haettavaksi päätoimisen tuntiopettajan virka (S2) ajalle 8.1.-31.5.2024. Tuntiopettaja toimii äidinkielen tunneilla samanaikaisopettajana S2-oppilaille. Toimipaikka on Juhani Ahon koulu.

Juhani Ahon koulu on Iisalmen ainoa yläkoulu. Koulussamme on noin 700 oppilasta ja yli 80 opetus- ja muiden alojen ammattilaista. Koulumme kaikilla luokilla on erilaisia oppijoita ja arvostamme työotetta, jossa erilaiset oppijat otetaan huomioon opetuksessa. Edellytämme valittavalta hyvää aineenhallintaa ja halua kehittyä nuorten kasvatus- ja opetustyössä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Juhani Ahon koulun kaikilla oppilailla ja opettajilla on käytössään kannettava tietokone ja toivommekin valittavalta halukkuutta kehittää omaa digipedagogista osaamistaan sekä sitoutua opetuksen kehittämiseen sähköisissä oppimisympäristöissä.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 8.12.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset.

Lisätietoja

https://peda.net/iisalmi/peruskoulut/Juhani Ahon koulu
http://www.iisalmi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juhani Ahon koulun rehtori Auli Halonen , puh. 0400 571 099, auli.halonen(at)iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöasiantuntija Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen(at)iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointitoimiala

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia. Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä.


Osoite: Päiviönkatu 8, 74100 Iisalmi
Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Iisalmen kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla Iisalmen kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat