Kauraslammen koulu hakee 10.8.2020-31.7.2021 väliselle ajalle äidinkielen ja kirjallisuuden päätoimista tuntiopettajaa, jonka velvollisuus on opettaa myös historiaa ja yhteiskuntaoppia. Äidinkieltä ja kirjallisuutta on 15h/vko ja historia/yhteiskuntaoppia 6h/vko. Opetusvelvollisuus lasketaan OVTES:n painotetun opetusvelvollisuuden kaavan mukaan.

Kauraslammen koulu on 1-9 luokkien koulu, jossa on n. 1200 oppilasta. Koulumme sijaitsee Ylöjärven kaupungin keskusta-alueella ja toimimme kolmessa eri toimipisteessä.

Etsimme koulun opettajakuntaan opetuksen kehittämisestä innostunutta ja taitavaa pedagogia. Edellytämme kykyä toimia itsenäisesti isossa työyhteisössä sekä halua toimia yhteistyössä muiden kanssa esim. tiimissä, samanaikaisopetuksessa, projekteissa, jne.

Arvostamme opetussuunnitelman tuntemusta sekä sen mukaista ajattelua esim. oppilaiden osallistamista tukevaa asennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta oppilaiden eriyttämisestä ja koulunkäynnin tuen huomioimisesta opetuksessa. Hyvät TVT-taidot sekä kokemus tietoteknisten laitteiden/sovellusten käytöstä opetuksessa ovat hakijalle eduksi.

Hakijoilta edellytetään esittelyvideo hakemuksen liitteeksi. Laita videoklipin osoite hakulomakkeen kohtaan: Kotisivujen/portfolion/videon tms. osoite.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan määräaikaisuuteen palkata kelpoisuutta vailla oleva opettaja.

Edellytämme:
Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä voimassa oleva rikostaustaote.

Hakuaika päättyy 8.4.2020 klo 15.00.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://peda.net/ylöjärvi/peruskoulut/kkl

Tutustu työnantajaan

Kauraslammen koulun rehtori Satu Lahtinen p. 050 437 1250, satu.lahtinen@ylojarvi.fi

Kauraslammen koulu
Osoite: Kuusistontie 1, 33480 Ylöjärvi

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.