Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, äidinkieli - Koulutuskeskus Brahe

Etsimme joukkomme osaavaa ja innostunutta äidinkielen päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 13.3.2023-30.1.2024 väliselle ajalle.

Äidinkielen opettaja toimii yhteisten tutkinnon osien opettajana Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnon osassa. Opettajan vastuulla on äidinkielen sekä mahdollisesti suomi toisena kielenä osa-alueen opettaminen. Tehtävään voidaan sisällyttää myös muuta opetus- ja ohjaustyötä.

Arvostamme osaamista opiskelijan aiemmin hankkiman osaamisen sekä yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen huomioimisessa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toteuttaa opetusta myös verkossa. Lisäksi arvostamme toisen asteen ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Työssä menestyminen edellyttää rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja sekä käsitystä siitä, miten oppija voi hyödyntää osaamistaan omassa toiminnassaan ja tulevassa ammatissaan. Lisäksi katsomme eduksi suomi toisena/vieraana kielenä opintokokonaisuuden suorittamisen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (986/1998) yhteisten opintojen opettajan kelpoisuutta koskevien säännösten mukaisesti.

Virkasuhteen alussa on kolmen (3) kuukauden koeaika. Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikostaustaote. Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pää- ja sivuaineet sekä suoritettu opettajan koulutus.

Lisätietoja

http://www.brahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. Toimialapäällikkö Petra Mikkilä, p. 040 1357130, petra.mikkila@brahe.fi

Lisätietoja

Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia tekniikan, palveluiden, luovien alojen ja luonnonvara-alojen toimialoilla. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja meillä panostetaan yksilöllisiin opintopolkuihin, tiimi- ja yhteisopettajuuteen sekä monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja suunnittelemme koulutustarjontamme läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on tärkeä osa Brahen toimintaa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä yhteistyötä. Panostamme sekä opiskelijoiden että henkilöstön kv-osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kansainväliseen oppilaitosyhteistyöhön. Tule meille, meillä osataan!


Osoite: Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat