Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, biologia ja maantiede - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana biologian ja maantieteen päätoimisen tuntiopettajan määräaikaisuus 10.8.2022- 3.6.2023 väliseksi ajaksi. Sijoituspaikka on Kokkolan aikuislukiossa. Osa opetuksesta on päivä- ja osa ilta-aikaan. Terveystiedon opettajan kelpoisuus katsotaan eduksi.

Edellytämme valittavalta hyvää pedagogista osaamista, opiskelijalähtöistä ja innostavaa otetta opettamiseen sekä yhteistyökykyistä ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumetesti) viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi
toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, PL 43 67100 Kokkola

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkolan aikuislukion rehtori Jonna Finell puh. 044-7809620
s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Torikatu 43, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat