Päätoiminen tuntiopettaja, elintarvikeala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, elintarvikeala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme elintarvikealan päätoimista tuntiopettajaa Nurmekseen, tarvittaessa työtä tehdään myös muissa Riverian yksiköissä ja työelämässä tapahtuvan oppimisen osalta myös eri paikkakunnilla sijaitsevissa yrityksissä. Tehtävään sisältyy elintarvikealan (leipuri-kondiittori) opetuksesta vastaaminen ammatillisessa koulutuksessa, opetuksen kehittäminen ja työelämäyhteistyö yritysten kanssa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Arvostamme elintarvikealan ammatillisen koulutuksen tuntemusta, valmentavaa työotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä vahvaa alan työkokemusta. Lisäksi arvostamme hyviä suunnittelu-, ohjaus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja eri-ikäisten opiskelijoiden kanssa. B-ajokortti on välttämätön.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Rauno Peura, p. 050 358 7680, rauno.peura@riveria.fi ja toimialajohtaja Jari Jolkkonen, p. 0500 578 490, jari.jolkkonen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Nurmeksen koulutusyksikkö
Osoite: Nurmeksenkatu 11, Nurmes, 75500 Nurmes

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan