Päätoiminen tuntiopettaja (erityisluokanopettaja) - Someron kaupunki

Someron kaupungin opetustoimessa on haettavana vakinainen päätoimisen tuntiopettajan (erityisluokanopettaja) vakanssi 1.8.2020 alkaen. Sijoituspaikkana on Joensuun koulu.

Etsimme työyhteisöömme opetusalan ammattilaista. Hänen tärkeimpiä ominaisuuksia rautaisen erityispedagogiikan osaamisen ohella ovat kärsivällisyys, pitkä pinna ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Joensuun koulu on Someron suurin alakoulu, jossa opiskelee noin 300 oppilasta. Koulussamme on useita pienryhmiä ja opetushenkilöstöä on noin 50. Koulussamme on tiivis yhteistyön henki sekä varsin pitkä kokemus erilaisten oppijoiden tukemisesta. Oppilaantuntemus ja aito välittäminen huokuvat koulussamme. Toivomme siis, että olisit valmis varsin dynaamiseen ja haastavaan työympäristöön sekä olisit valmis kehittämään työtäsi ja osaamistasi sekä kouluyhteisöämme. Hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot omaat myös luonnollisesti. Meillä sinua autetaan ja odotamme sitä samaa myös sinulta eli taidot jakoon!

Mukaan pääsyn edellytyksenä eli kelpoisuusehtoina on opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista asetuksen no 986/98 mukainen kelpoisuus. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi arvostamme myös käytyä työelämänkoulua. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tiedustelut viikolla 31 ja haastattelut pidetään 30.7.2020.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi 22.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Seppo Lenkola
puh. 044 779 1300
seppo.lenkola@somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys
Osoite: Heikintie 35, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka