Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja erityisopetukseen - Vihdin kunta

Tehtävä julkaistaan uudelleen haettavaksi ajalle 13.6.2022-3.8.2022 hakijoiden vähäisen määrän vuoksi.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista päätoimista tuntiopettajaa alaluokkien erityisopetukseen ajalle 8.8.2022-31.7.2023. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Tehtävän ensisijaiset sijoituspaikat ovat Otalammen koulu, Haimoon koulu ja Vihtijärven koulu. Tule osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Otalammen koulun rehtori Mirja-Liisa Tahkola p. 044 042 1352, sähköposti mirja-liisa.tahkola@vihti.fi.

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Otalammen koulu

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180. Olemme mukana UNICEF:n Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Toivomme sinun olevan kiinnostunut oman toimialasi edustajana kehittämään kanssamme Vihdistä entistäkin Lapsiystävällisempää kuntaa. Tervetuloa aktiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Osoite: Torpparintie 9, 03300 Otalampi
Vihdin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat