Päätoiminen tuntiopettaja (erityisopetus) - Lahden kaupunki

Haemme Länsiharjun koululle PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA ajalle 1.10.2021 - 31.7.2022. Tehtävänä on toimia laaja-alaisena erityisopettajana oppilaiden oppimaan oppimisen tukemisessa. Opetusta on luokilla 1-6 keskittyen 2-3 -luokille. Viikkotunteja saat opetettavaksesi 24 h. Opetusta myös ruotsinkielisessä koulussa 1 pv/viikko eli 6 h. Kelpoisuusvaatimuksena on laaja-alaisen erityisopettajan kelpoisuus. Arvostamme erityisesti valmiutta innovatiiviseen yhteistyöhön ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Länsiharjun koulu on 1-6 vuosiluokkien perusopetusta tarjoava koulu. Koulussamme on noin 550 oppilasta kahdessa koulurakennuksessa. Koulumme sijaitsee eteläisessä Lahdessa, ympäristössä, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kokonaisvaltaisen opetuksen toteuttamiseen. Koulussamme annetaan opetusta luonnontietoa ja matematiikkaa painottaen. Omatoimisen tutkimisen ja kokeilun kautta oppilaita kannustetaan kantamaan vastuuta luonnosta ja ympäristöstä. Koulussamme on mahdollista opiskella A1 englannin lisäksi A2 kielinä ranskaa, espanjaa ja kiinan kieltä. Olemme liikkuva koulu.

Svenska skolan i Lahtis söker speciallärare med 6 veckotimmar förlagda till en dag i veckan för tiden 1.10.2021 - 31.7.2022. Tjänsten är på heltid med 24 veckotimmar i samarbete med Länsiharjun peruskoulu. Svenska skolan är en enhetsskola med 115 elever på lågstadiet och 30 elever på högstadiet. Lågstadiet verkar på Svenska gården och högstadiet i Tiirismaa-skolans lokaliteter på promenadavstånd.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, erityisopettajan paikka voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta tehtävään. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.9.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/lansiharjun-koulu/
https://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut virka-aikana rehtori Timo Helle puh. 050 539 1683
Rektor Gun-Britt Karlsson på telefon 050 311 16 40 (säkrast anträffbar efter kl 14) eller via e-post gun-britt.karlsson@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Länsiharjun peruskoulu

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Helsingintie 52, 15700 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat