Päätoiminen tuntiopettaja, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, kasvatusala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme kasvatusalalle päätoimista tuntiopettajaa VALMA-koulutuksen opetustehtäviin. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Opetustehtävät sijoittuvat Joensuun ja Kiteen yksiköihin. Opetustehtävät sisältävät opetus- ja ohjaustehtäviä sekä kehittämistehtäviä VALMA- maahanmuuttajakoulutuksessa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Lisäksi edellytämme monipuolista kasvatus- ja ohjausalan koulutusta ja työkokemusta. Eduksi katsotaan laaja-alaisen erityisopettajan tai ammatillisen erityisopettajan pätevyys, työkokemus maahanmuuttajakoulutuksessa sekä S2-osaaminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Sanna Hartikainen p. 050 577 7059, sanna.hartikainen@riveria.fi.
Haastattelemme hakijoita 4.6.2019.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Niskakatu 17, 80100 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan