Päätoiminen tuntiopettaja, koneistus - Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä

Haemme voimakkaasti kasvavalle ja kehittyvälle teknologia-alalle koneistuksen päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2020 alkaen.

Opettajan ensisijainen tehtävä on koneistuksen tietopuolinen sekä käytännön taitojen ja tekniikoiden oppimisen ohjaaminen ammatillisen uran eri vaiheissa oleville oppijoille. Vastuualueena on manuaalikoneistus, mutta hakijalta edellytetään myös CNC- koneistus- ja ohjelmointitaitoja. Robotiikan, automaation ja koneenasennuksen taidot katsotaan eduksi. Oppimisen ohjaamisessa hyödynnetään monipuolisia oppimisympäristöjä, myös digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen.

Opettajan perustehtäviin sisältyy työelämäyhteistyötä, oppimisen ja osaamisen arviointia, dokumentointia sekä monipuolisia ohjaustehtäviä, niin oppimisen kuin henkilökohtaisten oppimispolkujen suunnittelun osalta. Myös suunnittelu- ja kehittämistyö kuuluvat kiinteästi perustehtäviin.

Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, vahvoja verkosto- ja yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Kelpoisuusvaatimus ammatillisen opettajan kelpoisuusasetuksen 1150/2017, luku 5 mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot OVTES osio C liite 1. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen sekä lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

koulutuspäällikkö Jarkko Ruotsalainen, 040 1778536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Asevelikatu 4, Iisalmi, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista.