Päätoiminen tuntiopettaja, kosmetologikoulutus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, kosmetologikoulutus - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme erikoistunutta ja vahvaa osaajaa hius- ja kauneudenhoitoalan kosmetologikoulutukseen Joensuun koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Opettaja vastaa ihonhoidon osaamisalan ammatillisten tutkinnon osien toteutuksesta yhteistyössä muiden opettajien ja työntekijöiden sekä työelämän asiantuntijoiden kanssa. Koulutusta voidaan toteuttaa myös monimuotokoulutuksena, joten työtä voi olla myös iltaisin ja lauantaisin.

Opettajalta vaaditaan vähintään soveltuva erikoisammattitutkinto, muu soveltuva tutkinto tai koulutus ja opettajan pedagogiset opinnot sekä vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Riikka Korkalainen p. 050 554 0976, riikka.korkalainen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan