Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja (ks, ku) - Simon kunta

Simon koulussa/lukiossa on haettavana käsityön (pehmeät materiaalit) sekä kuvaamataidon päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen virka ajalle 22.8.2022-31.7.2023. Opetustunnit ovat pääosin perusopetuksessa yläluokkien puolella. Lukiossa on muutama tunti kuvataiteen opetusta.
Simon koulu on 1.-9. luokkien yhtenäiskoulu. Samassa rakennuksessa toimii myös lukio.Arvostamme kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja oppilaan kohtaamisen taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virkaan valitun on 30 päivän kuluessa vaalipäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää 19.8.2021 klo 15 mennessä sähköisesti Kuntarekryyn, osoitteessa http://www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori-sivistystoimenjohtaja Hanna Tikka, p. 040 8422313, hanna.tikka@simo.fi

Lisätietoja

Simon kunta

Simo on viihtyisän asumisen palvelualtis ja ennakkoluuloton kunta. Simo on Lapin eteläisin kunta sijaiten Perämeren rannikolla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Simo tarjoaa joki- ja merimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristö sekä tätä myötä hyvän mahdollisuudet harrastaa. Tervetuloa Simoon!


Osoite: Simontie 3, 95200 Simo

Sinulle suositellut työpaikat