Päätoiminen tuntiopettaja (kuvataide) - Savonlinnan kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja (kuvataide) - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen lukion virkasuhteinen tuntiopettajuus ajalle 7.8.2019 - 30.5.2020:

Taidelukio
päätoiminen tuntiopettaja
- opetettavat aineet, kuvataide, määräaikainen hanke.
-Tuntiopettajuuteen kuuluu Savonlinnan taidelukion mediailmaisu -oppiaineen kurssien ja erityistehtävien lisäksi lukiokoulutuksen valtakunnalliseen kehittämistehtävään liittyvät seuraavat vastuualueet; sähköisen alumniverkoston luominen sisältöjen ja teknisen toteutuksen osalta sekä biotaiteen pilotointi lukiopedagogiikkaan liittyen. Nämä tehtävät toteutetaan laajan yhteistyöverkoston kanssa.

Lisätietoja antaa:
Reima Härkönen, puh 044 417 4550

Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Viroissa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 27.5.2019 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn kautta.

Savonlinnassa 13.5.2019
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Reima Härkönen, puh 044 417 4550

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Lukiokoulutus
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.
Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan