Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, laaja-al. erityisopetus - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin koulutoimessa ilmoitetaan uudelleen haettavaksi määräaikainen perusopetuksen virkasuhteinen päätoiminen tuntiopettaja, sijaisuus ajalle 8.1.2024-31.5.2024:

päätoiminen tuntiopettaja (yhteinen alla oleville kouluille)
- laaja-alainen erityisopetus, 1-6 luokat
- sijaisuus

Anttolan koulu, Ruokojärventie 9, 58410 Haapakallio
Juvolan koulu, Juvolantie 2331, 57310 Savonlinna
Kulennoisten koulu, Kulennoisten koulutie 115, 58430 Kulennoinen
Louhen koulu, Juurelantie 12, 58220 Louhi

Lisätietoja antaa:
Anttolan koulun koulunjohtaja Anu Pitkänen, p. 044 417 5160
kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen, p. 044 417 4303

Odotamme valittavalta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun oppilashuollon työntekijöiden ja ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Työhön kuuluu opetusta useilla kouluilla, (Anttola, Juvola, Kulennoinen, Louhi) liikkuminen koulujen välillä edellyttää oman auton käyttöä.

Edellytämme hakijalta kolmiportaisen tuen, toiminnallisten opetusmenetelmien ja sähköisten opiskeluympäristöjen vahvaa hallintaa, uuden opetussuunnitelman ja monipuolisiin näyttöihin perustuvan arviointikulttuurin hyödyntämistä opetustyössä ja hyviä työyhteisötaitoja. Eduksi luetaan kokemus pienryhmien oppilaiden integraatiosta perusryhmiin. Lisäksi edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokka- ja oppiainerajojen perusopetuksen uuden OPS:n tavoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan.

Koeajan pituus määräytyy virkasuhteen pituuden mukaan, noudatettava koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta. (Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta, 8 § Koeaika)

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset, johon liitetään kelpoisuuden osoittavat opintotodistukset ja ansioluettelo toimitetaan 15.12.2023 klo 12:00 mennessä Kuntarekryn kautta. Liitteiden suositeltu tiedostomuoto on PDF.

Alkuperäiset opintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Savonlinnassa 23.11.2023
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anttolan koulun koulunjohtaja Anu Pitkänen, p. 044 417 5160, kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen, p. 044 417 4303

Lisätietoja

Sivistystoimen toimiala, Perusopetus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat