Päätoiminen tuntiopettaja, logistiikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, logistiikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa logistiikka-alalle (kuljetuspalvelut) Lieksaan. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä, työkokemusta tavarakuljetuksista sekä kuljetuskaluston tuntemista. Lisäksi edellytämme vähintään BC-luokan ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Petri Keronen, p. 050 340 1863, petri.t.keronen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Lieksan koulutusyksikkö
Osoite: Kuhmonkatu 32, 81700 Lieksa

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan