Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja luokanopettajan tehtävillä (2045) - Loviisan kaupunki

Tule luokanopettajaksi Loviisan Harjurinteen kouluun!

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin 12 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 70 koulunkäynninohjaajaa. Pikkukaupunki tarjoaa vaihtelevia oppimisympäristöjä luonnon helmassa.

Loviisan suurimmassa koulussa, Harjurinteen koulussa on noin 550 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat. Lisäksi koulussamme on perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmiä.

Haemme joukkoomme iloista ja innostunutta tuntiopettajaa luokanopettajan tehtävillä opettamaan 1-6 luokkia. Päätoimisuuden edellytyksenä on vähintään 16 tuntia viikossa. Virkasuhde solmitaan toistaiseksi 1.8.2024 alkaen.

Koulussamme tuetaan oppilaan omaa aktiivisuutta ja halua oppia. Loviisa on mukana UNICEF Lapsiystävällinen kunta toiminnassa. Panostamme opetuksessamme kielitietoisuuteen, koulunkäynnin tukeen ja lahjakkaiden oppilaiden opetukseen.

Edellytämme, että hallitset monipuoliset, nykyaikaiset opetus- ja arviointimenetelmät. Lisäksi korostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työkokemus yhteisopettajuudesta luetaan eduksi.

Loviisan kaupunki huolehtii henkilöstöstään maksamalla opettajille palkkataulukkoa korkeampaa palkkaa sekä tarjoamalla monipuolisia etuja kuten lounas- ja virkistysetuja, liikuntaryhmiä, pyöräedun ja mahdollisuuden käyttää kaupungin kuntosaleja ilmaiseksi.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua työn alkamisesta. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote tulee esittää ennen työn alkamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Laura Tenhunen, laura.tenhunen@edu.loviisa.fi
Apulaisrehtori Riitta Sinkkonen, riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Harjurinteen koulu

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat