Skip to main content
test
päätoiminen tuntiopettaja (ma / fy-ke) - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin opetus- ja koulutuspalveluissa on haettavana kaksi päätoimista tuntiopettajan tehtävää toistaiseksi. Kelpoisuusvaatimus on joko matematiikan tai fysiikan ja kemian opettajan kelpoisuus. Sijoituspaikkana palvelussuhteen alkaessa on Lyseonmäen koulu.

Hakijalta toivotaan monipuolista aineenhallintaa, kykyä toimia yläkoulussa kasvattajana ja luokanvalvojana sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia. Kaikilla oppilailla on käytössään henkilökohtainen tietokone.

Heinolan opetus- ja koulutuspalveluissa on eteenpäin pyrkivä toimintakulttuuri. Kouluissa on innovatiivinen ja kehittämissuuntautunut henkilökunta, joka on tottunut toimimaan moniammatillisesti verkostoituen. Lyseonmäen koulu on noin 450 oppilaan yläkoulu, jossa toimii myös pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä.

Valinnassa otetaan huomioon kelpoisuus, ammatillinen osaaminen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuus, oppilaslähtöinen
toimintatapa sekä soveltuvuus yläkoulun työyhteisöön. Kelpoisuus virkaan määräytyy KelpA 986/1998 mukaan.

Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saatuaan.

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo, on toimitettava kuntarekry.fi-palvelun kautta 2.2.2023 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.lyseonmaenkoulu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lyseonmäen koulun rehtori Jani Alatalo, jani.alatalo@edu.heinola.fi, 044 797 8549

Lisätietoja

Koulun nimi

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Savontie 19, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat