Päätoiminen tuntiopettaja, metsäala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, metsäala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa metsäalalle koneellisen puunkorjuun opetukseen.

Opettaja vastaa opetuksen toteutuksesta etukäteen tehtävän opetuksen toteuttamissuunnitelman mukaan, opintojen henkilökohtaistamisesta ja arvioinnin toteuttamisesta. Opettajan tehtävänä on ohjata ja tukea opiskelijoita opinnoissa etenemisen varmistamiseksi ja käyttää ohjauksessa ja seurannassa sähköisiä järjestelmiä.

Tehtävään voi kuulua myös ryhmävalmentajana toimiminen. Hyvä kielitaito voi avata mahdollisuuden kansainvälisiin työtehtäviin.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme monipuolista kokemusta koneellisen puunkorjuun tehtävissä. Eduksi katsotaan englannin tai venäjän kielitaito.

Tehtävässä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä työskennellä nuorten ja aikuisten opiskelijoiden kanssa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antavat koulutuspäälliköt Tommi Anttonen p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi ja Mikko Saarimaa p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Valtimon koulutusyksikkö
Osoite: Metsurintie 2 A, 75700 Valtimo

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan