Päätoiminen tuntiopettaja, metsäala, metsätalous - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, metsäala, metsätalous - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa Joensuuhun metsätalouden osaamisalan tutkintojen opetukseen, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, metsäalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto. Opettaja vastaa opetuksen toteutuksesta etukäteen tehtävän opetuksen toteuttamissuunnitelman mukaan, opintojen henkilökohtaistamisesta ja arvioinnin toteuttamisesta. Opettajan tehtävänä on ohjata ja tukea opiskelijoita opinnoissa etenemisen varmistamiseksi ja käyttää ohjauksessa ja seurannassa sähköisiä järjestelmiä.

Työhön kuuluu ryhmävalmentajan tehtävä, jolloin opettaja vastaa ryhmäytymisestä, ryhmän ja kunkin opiskelijan opintojen edistymisen seuraamisesta ja tuen antamisessa opiskelijoille. Opettajan tehtävään kuuluu oman ammattitaidon ylläpito niin metsätalouden osaamisalan kuin pedagogiikan osalta.

Opettajalle kuuluu työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyviä työtehtäviä: opiskelun ohjaus ja näyttöjen toteutus yhdessä työelämän edustajan kanssa.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä ja B-ajokorttia.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja koulutusta metsätalouden tehtävistä. Eduksi katsotaan metsäkonealan tehtävien kokemus tai koulutus.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antavat koulutuspäälliköt Tommi Anttonen, p. 050 547 1008, tommi.anttonen@riveria.fi ja Mikko Saarimaa, p. 050 349 7172, mikko.saarimaa@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Osoite: Jukolankatu 18, 80160 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan