Päätoiminen tuntiopettaja (musiikki) - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme päätoimista musiikin tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 9.8.2021-21.5.2022. Viran sijoituspaikkana on Valtimon yhtenäiskoulu. Opetusta on myös Porokylän koululla. Eduksi katsotaan valmius opettaa elämänkatsomustietoa.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valtimon koulun rehtori Marjo Jalkala, p. 04010 41101, marjo.jalkala@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Valtimon yhtenäiskoulu

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Sepänkatu 8, 75700 Valtimo

Sinulle suositellut työpaikat