Päätoiminen tuntiopettaja (resurssiopettaja) - Someron kaupunki

Etsimme Joensuun koulun työporukkaamme opetusalan ammattilaista. Tehtävä on päätoimisen tuntiopettajan tehtävä (resurssiopettaja) ajalle 1.8.2020 - 31.7.2021.

Etsimämme henkilö on hyvät yhteistyötaidot omaava, positiivinen ja valmis tekemään töitä tiiviissä tiimiyhteisössä. Hyvät tvt-taidot katsotaan eduksi. Arvostamme työkokemusta opetusalalta ja erityisesti kokemusta monipuolisesti eri luokka-asteilta alakoulussa. Erityisopetuksen kokemus ja osaaminen lämmittää erityisesti mieltämme.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta ja kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Hyvät tvt-taidot katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tiedustelut ja haastattelut viikolla 31.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi 22.7.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

rehtori Seppo Lenkola
puh. 044 779 1300
seppo.lenkola@somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka