Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, S2 ja äidinkieli - Sipoon kunta

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee lähes 700 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussamme järjestetään myös esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Koulumme sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen ja Sipoo kuuluu HSL-alueeseen. Toimimme tiloissa yhdessä noin 200 oppilaan Söderkulla skolan kanssa.

Haemme nyt Sipoonlahden kouluun

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA suomi toisena kielenä (S2) ja äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen
31.7.2023 saakka, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sipoonlahden koulu toimii nykyaikaisissa, joustavissa oppimisympäristöissä. Koulussamme on 9 oppikylää, joissa eri ikäluokat opiskelevat eri oppiaineita sulassa sovussa.
Oppilaat työskentelevät myös digitaalisissa oppimisympäristöissä, joten tehtävässä vaaditaan vahvaa TVT-osaamista. Modernit oppimisympäristömme tukevat yhteisopettajuuden pedagogiikkaa ja toivomme sinultakin joustavuutta ja kokemusta toiminnallisista opetusmenetelmistä.

Tarjoamme innostavan ja luovan työympäristön, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri. Olemme kaikki kasvattaja-aikuisia lapsille ja nuorille.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja virassa noudatetaan koeaikaa. Kelpoisen hakijan puuttuessa huomioimme myös soveltuvaa koulutusta ja kokemusta omaavat hakijat.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset 19.8.2022 klo 14 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/koulutus/perusopetus/
https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonlahden-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Eira Tuominen eira.tuominen(at)sipoo.fi, p. 040 1828068

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Söderkullan koulutie 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat