Päätoiminen tuntiopettaja (S2-kieli) - Nurmeksen kaupunki

Haemme joukkoomme päätoimista S2 tuntiopettajaa (opetusta myös suomen kieli ja kirjallisuus sekä valmistava opetus) määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 9.8.2021-4.6.2022. Viran sijoituspaikkana on Kirkkokadun yhtenäiskoulu, opetusta lukuvuoden aikana myös Porokylän koululla sekä Valtimon yhtenäiskoulussa.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 perusteella vaadittava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saamisesta.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirkkokadun koulun rehtori Jukka Ikonen, p. 04010 45140, jukka.ikonen@edu.nurmes.fi

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kirkkokadun koulu

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 15, 75500 Nurmes

Sinulle suositellut työpaikat