Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, Sampon koulu - Euran kunta

Ahmasojan hallinnon alla toimiva Sampon koulu, joka vastaa lastensuojelulaitokseen sijoitettujen lasten opetuksesta, hakee määräaikaista erityisluokanopettajaa 6.9.2022 - 31.7.2023 väliselle ajalle.
Haemme motivoitunutta työntekijää, jolla on ammattitaitoinen ote työhönsä ja kokemusta haastavien lasten kanssa työskentelystä. Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-palvelun kautta. Tutkintotodistukset tarkastetaan haastattelussa.
Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Viransijaisuuden täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Päätös valinnasta ilmoitetaan hakijoille sähköisesti ellei hakija toisin ilmoita.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Emilia Kauppi
044 422 4649
emilia.kauppi@eura.fi

Lisätietoja

Euran kunta, sivistyspalvelut

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Savikontie 11, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat