Päätoiminen tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Päätoiminen tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Haemme päätoimista tuntiopettajaa sosiaali- ja terveysalan ammatilliseen koulutukseen Riverian Kiteen koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 30.4.2020.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme laaja-alaista sosiaali- ja terveysalan työkokemusta. Työtehtävät painottuvat kasvatustietellisten aineiden opetuksen toteuttamiseen. Tehtävään kuuluu myös työpaikoilla tapahtuva oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi sekä ryhmävalmentajan tehtävät. Arvostamme toisen asteen, erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammatillisen koulutuksen tuntemusta, valmentavaa työotetta ja tiimityötaitoja.

Odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta opettaa tarvittaessa muissa Riverian koulutusyksiköissä koulutusta vastaavissa tehtävissä.

Ajokortti on välttämätön koko maakunnan alueella tapahtuvan työssäoppimisen ohjauksen sekä Riverian yksiköiden välisen yhteistyön ja työelämäyhteistyön takia.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Tuupanen-Laakkonen, p. 050 586 5062, eija.tuupanen-laakkonen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Kiteen koulutusyksikkö
Osoite: Savikontie 13, 82500 Kitee

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Tutustu työnantajaan