Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, suomi toisena kielenä - Järvenpään kaupunki

­Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Tule meille Järvenpäähän tekemään merkityksellistä työtä monikulttuurisessa työympäristössä!

Olisitko sinä Kartanon koulun uusi PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA (suomi toisena kielenä)?

Kartanon koulu on Järvenpään keskustassa sijaitseva noin 900 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on yleisopetuksen ryhmiä, erityisen tuen pienryhmiä sekä perusopetukseen valmistavan opetuksen ryhmä.

Haemme joukkoomme määräaikaista, päätoimista S2-tuntiopettajaa 3.6.2023 asti. Opetustunteja on sekä ala- että yläkoulun puolella (vähintään 20 vvt).

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme kokemustasi monikulttuurisesta työstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen S2-opetuksesta.

Tehtävään valitulta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, perusopetuksen aineenopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.

Miksi tulisit meille töihin?

Tarjoamme kiinnostavan työpaikan mukavassa isossa työyhteisössä sekä mahdollisuuden oman työn kehittämiseen.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia hyvillä työterveyspalveluilla ja tarjoamalla ilmaisvuoroja sekä etuuksia kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Järvenpäähän on helppo tulla töihin monesta suunnasta joko julkisin yhteyksin tai omalla autolla. Kannustamme henkilöstöä kouluttamaan itseään ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Tehtävä määräaikainen sijaisuus 3.6.2023 asti, aloitus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 11.8.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.8.2022 alkaen apulaisrehtori Taru Lehtinen, taru.lehtinen@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2612 tai vs. rehtori Petteri Roiha puh. 040 315 2332.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan ennakkoon Järvenpään monimuotoiseen työkulttuuriin https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika enintään puolet palvelusuhteen kestosta
  • Rikostaustaote esitettävä
  • Opettajien palkkauksessa on käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä
Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

1.8.2022 alkaen apulaisrehtori Taru Lehtinen, taru.lehtinen@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2612 tai vs. rehtori Petteri Roiha puh. 040 315 2332.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sinulle suositellut työpaikat