Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja / Tredu Pyynikki - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme matemaattisten päätoimista tuntiopettajaa. Tehtävä on vakituinen 1.1.2023 lähtien. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Tredun Santalahdentien toimipiste (Pyynikin kampus), Santalahdentie 10, 33230 Tampere. Tehtävänä on matemaattisten aineiden opettaminen monialaisen ammatillisen oppilaitoksen eri tutkintoaloilla sekä osallistuminen matemaattisten aineiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 14 mukaan.

Hakijalta edellytetään matematiikan opintoja sekä valmiutta opettaa fysiikan, kemian ja tieto- ja viestintätekniikan sisältöjä. Työssä edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia sekä mahdollisuutta työskennellä useissa toimipisteissä ja käyttää omaa autoa, mikä hakijan tulee ilmoittaa hakemuksessaan.

Eduksi katsomme kokemuksen matemaattisten aineiden opettamisesta ammatillisessa koulutuksessa sekä valmiuden opettaa muita yto-aineita. Lisäksi eduksi katsomme valmiuden ja halukkuuden opettaa myös englannin kielellä. It-taidoissa luemme eduksi Teamsin, Moodlen, Office-ohjelmien sekä Wilma-opiskelijahallinto-ohjelman osaamisen.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pauliina Sarhela pauliina.sarhela@tampere.fi tai puh. 0405179259.

Hakuaika päättyy 2.10.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Pauliina Sarhela pauliina.sarhela@tampere.fi tai puh. 0405179259.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Pyynikki

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat