Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja valmistavaan opetukseen - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Ruukin koulu on pieni suomenkielinen kyläkoulu, jossa opiskelee noin 50 oppilasta. Koulu sijaitsee idyllisessä Strömforsin Ruukissa Kymijoen varrella lähellä Kukuljärven ulkoilureittiä.

Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen päätoimista tuntiopettajaa perusopetukseen valmistavaan opetukseen ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Päätoimisuuden edellytyksenä on vähintään 16 tuntia viikossa. Virkasuhteen alussa ryhmässä on pääasiassa kuusivuotiaita, mutta ryhmään voi tulla lisää alakouluikäisiä.

Valmistava opetus antaa valmiuksia Suomeen muuttaneille vieraskielisille oppilaille siirtyä perusopetukseen sekä vahvistaa muita koulunkäynnissä tarvittavia tietoja sekä taitoja. Valmistava opetus kestää keskimäärin vuoden ajan ennen perusopetukseen siirtymistä. Opetuksessa noudatetaan perusopetukseen valmistavan opetuksen opetussuunnitelmaa.

Tehtävään valittavalta edellytetään luokanopettajan kelpoisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta ja innostuneisuutta. Työkokemus S2- tai valmistavasta opetuksesta luetaan eduksi. Samoin luetaan eduksi ukrainan tai venäjän kielen taito.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Koeaika on 4 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruukin koulun rehtori Virve Pellinen, virve.pellinen@edu.loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Sivistyskeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme työntekijät tarjoavat ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Koulutie 4 A, 07970 Ruotsinpyhtää
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat