Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, yhteiset tutkinnon osat (matemaattiset aineet) - Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto hakee Hyvinvointi ja palvelualat -tulosyksikköön määräaikaista yhteisten tutkinnon osien (matemaattiset aineet) päätoimista tuntiopettajaa ajalle 23.8.2022 - 31.7.2023.

Tule osaavaan ja kehittämismyönteiseen työympäristöön!
Yhteisten tutkinnon osien tiimissä teet merkityksellistä työtä nuorten ja aikuisten tulevien ammattilaisten parissa, useilla eri ammattialoilla. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Saat tueksesi osaavien ammattilaisten matemaattisten aineiden opettajatiimin. Päätoimipaikkana on Haminan kampus. Opetusta voi olla myös muilla Ekamin kampuksilla Kotkassa.

Edellytämme:
• opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta
• kokemusta matemaattisten aineiden opetuksesta ammatillisella toisella asteella
• taitoa käyttää erilaisia opetus- ja ohjausmenetelmiä

Arvostamme ja katsomme eduksi:
• verkko-opetusosaamista
• kokemusta opetuksen eriyttämisestä oppijoiden oppimistaitojen mukaan
• tiimityötaidot, oma-aloitteisuuden ja kehittämismyönteisyyden

Tarjoamme:
• kehittämismyönteisen ja modernin työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut
• yhteisten tutkinnon osien tiimin, esihenkilön ja ainetiimin tuen työssäsi onnistumiseen
• monipuoliset osaamisesi kehittämisen mahdollisuudet
• lakisääteisten työterveyshuollonpalvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut
• tukea työhyvinvointisi ylläpitämiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen muodossa

Tehtävässä on kuuden (4) kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Jos tietoja ei toimiteta määräajassa, päätöksentekijä voi tehdä päätöksen, jossa tehtävään ottaminen todetaan rauenneeksi. (Laki kunnallisesta viranhaltijasta, 7 §, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 2, 3 ja 6 §:t)

Tehtävä on ollut aiemmin haussa 1.6. - 15.6.2022. Työnantajan päättämä uusi hakuaika on 16.6. - 14.8.2022. Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset ovat automaattisesti mukana haussa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat osoitteesta hr-palvelut@ekami.fi tai numerosta 044 750 4990 (arkisin klo 9 - 15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka.

Lisätietoja

http://www.ekami.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oppimispalvelujen koordinaattori Jenni Puonti-Dansk
p. 0447143259
jenni.puonti-dansk(at)ekami.fi

Lisätietoja

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto

Kotkan - Haminan seudun koulutuskuntayhtymäkonserni (Ekami) järjestää laadukkaita ammatillisen koulutuksen ja työpajatoiminnan palveluja seudun nuorille, aikuisille ja työyhteisöille. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Rannikkopajat sekä yhtymäpalvelut. Ekami-konsernissa opiskelee vuosittain noin 8000 opiskelijaa. Rannikkopajat järjestää nuorten ja aikuisten työpajatoimintaa sekä etsivää nuorisotyötä yli 1000 asiakkaalle vuodessa. Kotka-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän muodostamaan konserniin kuuluvat myös henkilöstön kehittämis- ja koulutuspalveluja tarjoava Etelä-Kymenlaakson aikuiskoulutus Oy (Ekami Consulting Oy) sekä teknologiateollisuuden oppimisympäristöjen kehittämistä toteuttava Primus High Tech Oy. Ekamilla on neljä kampusta: Koteko, Katariina, Malminki ja Hamina; henkilöstöä koulutuskuntayhtymässä on noin 350.

Henkilöstöetuina tarjoamme mm. lounasruokailumahdollisuuden henkilöstöhinnoilla ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Ekamin työntekijöiden käytössä olevat maksuttomat Kuntayhtymän liikuntapaikat sekä monipuolinen tyky-toiminta edesauttavat henkilöstön hyvinvointia niin töissä kuin vapaalla. Ekami on ISO 9001: 2015 sertifioitu ja toimii Savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Osoite: Kymenlaaksonkatu 28, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat