PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ - Kristiinankaupunki

Kristiinankaupungin suomenkielisessä koulutoimessa julistetaan haettavaksi seuraava tehtävä


PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ, Erityisluokanopettajan tehtävillä 1-6.lk
Täytetään 1.8.2021 - 31.7.2022 väliseksi ajaksi tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus on OVTES:n mukainen.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 1.8.2021 klo 16.00.

Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Haastattelussa esitetään alkuperäiset kelpoisuustodistukset. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika voidaan keskeyttää, mikäli sopiva hakija hakee tehtävää. Olethan siis nopea.

Lisätietoja:
Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733.


Kristiinankaupungissa 9.6.2021
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Lisätietoja

Kristiinankaupungin suomenkielinen koulutustoimi

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki

Sinulle suositellut työpaikat