Skip to main content
test
PÄIHDELÄÄKÄRI, Hyvinkään H-sairaala - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Meillä Hyvinkään Sairaalan päihde- ja vieroitushoidon tiimissä on tarjolla määräaikaisia työjaksoja erikoistuvalle/erityispätevyyttä suorittavalle lääkärille tai päihdelääketieteestä kiinnostuneelle lääkärille

Työ sijoittuu Hyvinkään H-sairaalaan päihde- ja vieroitushoidon 11-paikkaiseen tiimiin. Tiimissä toteutetaan vapaaehtoisena hoitona monipäihderiippuvaisten huumekatkaisuhoitoja, alkoholikatkaisuhoitoja, korvaushoidon aloituksia sekä muita päihde- ja vieroitushoitoja. Päihdelääketieteen erikoislääkäri toteuttaa osastolla kierron kerran viikossa ja on konsultoitavissa puhelimitse. Päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittavalla on nimetty lähiohjaaja.

H-sairaala toimii HUS Hyvinkään sairaalan yhteydessä. Teemme tiivistä yhteistyötä Hyvinkään sairaalan kanssa niin hoitoketjujen, kuin koulutuksien osalta. Päihde- ja vieroitushoidon tiimi tekee läheistä yhteistyötä myös Keusoten muiden päihdepalvelujen kanssa.

Työ Keusotessa mahdollistaa myös laaja-alaisen työkentän Voimme räätälöidä myös Sinulle sopivan työkentän!

Arvostamme innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä, kiinnostusta perusterveydenhuollon toimintaan sekä lääkärin kykyä arvioida potilaalle parasta mahdollista hoitoa. Päihde- ja vieroitushoidon tiimissä voi työskennellä lääketieteen lisensiaatin lisäksi myös vähintään neljännen vuoden opinnot suorittanut kandi.

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa Sinulle:

  • Mahdollistamme työn ja arjen yhteensovittamisen osa-aikaisuuksilla sekä osittaisella etätyöllä.
  • Saat kehityshenkisen työympäristön ja mukavat kollegat.
  • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet. Meillä on myös säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta.
  • Osan yleislääketieteeseen erikoistumiseen tarvittavasta sairaalapalvelusta voit suorittaa Keusoten sisällä työnantajaa vaihtamatta ja eriytyvää palvelua voi tehdä HUS Hyvinkään sairaalassa, jonka kanssa teemme myös koulutusyhteistyötä.
  • Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
  • Yhtenäiset koulutuskäytänteemme mahdollistavat laadukkaan ohjauksen ja koulutuksen erikoistuville lääkäreille.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
  • Tutustu tarkemmin lääkärintyöhön kotisivujemme kautta: Avaa tästä Lääkäri-rekry sivusto.
Tule mukaan nopeasti kehittyvään sekä innostaviin työyhteisöihin rakentamaan tulevaisuuden sote-kuntayhtymää.

Hae sähköisesti tai ole yhteydessä ylilääkäri Anni Karppila, puh. 050 497 0883, anni.karppila@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 16.12.2022 klo 14.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat