Päihdepsykiatrinen sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PÄIHDEPSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen perustason alueellisiin päihde- ja mielenterveyspalveluihin Orimattilaan.

Perustason palveluissa hoidetaan potilaita, jotka kärsivät lievistä- tai keskivaikeista ahdistus- ja masennustiloista sekä niitä vaikeusasteeltaan vastaavista muista psyykkisistä häiriöistä sekä päihdeongelmista.

Orimattilan lisäksi työnkuvaan kuuluu muiden kuntien, kuten Hollolan ja Asikkalan, tukeminen esimerkiksi etävastaanottojen muodossa. Traumaattisten kriisien hoitaminen lähes koko Päijät-Hämeen alueella on työssä mahdollista.

Työhön kuuluu myös yhteistyö laajasti muiden ammattiryhmien kanssa ja potilaan hoitoon liittyvä perhe- ja verkostotyö. Työ on suurelta osin itsenäistä vastaanottotyötä. Toteutat potilaiden hoidossa mm. strukturoituja lyhythoitomalleja. Klotsapiinipotilaiden verikoeseuranta on osa työtä.

Tarjoamme sinulle haastavia ja ammattitaitoa kehittäviä hoitotyön tehtäviä, asiantuntevat työtoverit, perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Marraskuussa 2021 on alkamassa noin vuoden kestävä koulutus, joka käsittelee lyhytterapeuttisia menetelmiä. Sinulle on varattu paikka tähän koulutukseen!

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä.
Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juho Reijula
Osastonhoitaja
Alueelliset mielenterveys- ja päihdepalvelut
p 044 729 7771
juho.reijula@phhyky.fi

Lisätietoja

Alueelliset mielenterveys- ja päihdepalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Terveystie 1, 16300 Orimattila

Sinulle suositellut työpaikat