Päihdetyöntekijän/sairaanhoitajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon perusturva on innovatiivinen edelläkävijä laadukkaiden ja vaikuttavien perustuvan palveluiden järjestäjänä. Terveyspalvelut sisältävät Kuusamossa perustason erikoissairaanhoidon, terveyskeskuksen vastaanottotoiminnan sekä muita perusterveydenhuollon palveluita.

Päihdetyöntekijän/sairaanhoitajan toimi sijoittuu psykiatrisen osaston toimintaan ja on osa mielenterveyspoliklinikan työryhmää. Hakijalta toivomme kiinnostusta päihdetyötä ja sen kehittämistä kohtaan. Lisäksi katsomme terapiaosaamisen ja suuntautumisen/ erikoistumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön eduksi paikkaa täytettäessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto (sairaanhoitaja). Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus perustuu Kunnalliseen yleiseen virka- ja työehtosopimukseen.
Työaika on 37,45 tuntia viikossa ja työ on päivätyötä.
Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka.

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi työavain nro 385762. Paperimuotoinen hakemus todistuksineen on mahdollista toimittaa osoitteella: Kuusamon kaupunki / Perusturva / Terveyspalvelut, PL 9, 93601 Kuusamo. Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaava sairaanhoitaja puh. 040 044 2358 nina.sakkinen@kuusamo.fi ja hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu p. 040 039 2611

Hakuaika päättyy 31.10.2021 klo 23.59.

Kuusamo 21.9.2021
Perusturva

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ätietoja tehtävästä antavat mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaava sairaanhoitaja puh. 040 044 2358 nina.sakkinen@kuusamo.fi ja hoitotyönjohtaja Marjo Jurmu p. 040 039 2611

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut, Psykiatrinen osasto ja hyvinvointipoliklinikka

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen


Osoite: Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat