Paikkatieto-/maankäyttöinsinööri (sijainen) - Iitin kunta

Iitin kunta hakee henkilöä hoitamaan paikkatietoinsinöörin tehtäviä noin vuoden ajaksi, kyseessä on sijaisuus. Valittava henkilö tulee vastaamaan muun muassa paikkatietoasioiden ja mittaustoimen kehittämisestä sekä kaavoituksen ja kaavojen toteutuksen vaatimista mittaus- ja kartoitustehtävistä sekä yksityistieavustusten käsittelystä. Valittava henkilö osallistuu myös maanhankintaan ja kiinteistönluovutukseen liittyviin tehtäviin. Tehtävänkuvaa voidaan tarvittaessa muuttaa hakijan vahvuuksien mukaiseksi.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi maanmittausinsinöörin tutkintoa, opiskelun loppuvaiheessa olevat huomioidaan myös.

Arvostamme alan kokemusta, uuden omaksumiskykyä ja yhteistyötaitoja. Kunnallishallinnon tuntemus, tai jonkun toimenkuvan tehtäväalueen vahva hallinta luetaan eduksi.

Hakemuksen liitteenä on toimitettava ansioluettelo.

Palkkaus määräytyy kunnan teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja

https://www.iitti.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa tekninen johtaja Harri Hoffren etunimi.sukunimi(at)iitti.fi puh. 040 485 4037 ja paikkatietoinsinööri Maijastiina Lintukangas, etunimi.sukunimi(at)iitti.fi puh. 0400 183 096.

Iitin kunta
Osoite: Rautatienkatu 22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.