test
Paikkatietoasiantuntija - Kotkan kaupunki

Kotka on reilu, kansainvälinen satamakaupunki, jossa on hyvä elää ja tehdä työtä. Kotkassa arki on sujuvaa ja asuminen edullista. Oikea kaupunkikeskusta, upea saaristo ja Kymijoen erämaat muodostavat monipuolisen työskentely-ympäristön. Kaupunkisuunnittelulla on tärkeä tehtävä kaupungin kehittäjänä. Mittaus- ja kiinteistötoimi on osana kaupunkisuunnittelua ja vastaamme runkoverkoista, paikkatiedoista, kiinteistönmuo-dostuksesta sekä maastomittauksista.

Haemme nyt joukkoomme kaupunkisuunnittelun vastuualueelle paikkatietoasiantuntijaa 13.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi maanmittauksen tai maantieteen alalta ja riittävä kokemus tehtäväalueesta. Paikkatietoasiantuntija kuuluu mittaus- ja kiinteistötoimen palveluyksikköön.

Tehtävä on ollut haussa 19.10.-12.11.2021. Aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon.

Paikkatietoasiantuntijan tehtäviä ovat paikkatietoanalyysien ja -ylläpitoympäristöjen suunnittelu, toteutus ja julkaisu. Paikkatietoasiantuntija osallistuu paikkatietoaineistojen täydentämiseen ja laadunparannukseen sekä paikkatietojärjestelmien kehittämiseen ja käyttöönoton tukemiseen koko kaupunkiorganisaatiossa. Paikkatietoasiantuntijalla on myös vastuu- ja pääkäyttäjätehtäviä Kotkan kaupungin käytössä olevista järjestelmistä.

Edellytämme hyvää tuntemusta paikkatietojärjestelmistä niin hyödyntämisen kuin suunnittelun ja rakentamisen näkökulmasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoja.

Valinnassa huomioidaan hakijan aikaisempi kokemus paikkatieto- ja ohjelmistoalan tehtävistä sekä tuntemusta käytössämme olevista ohjelmistoista: ArcGIS, Louhi, GeoServer, MicroStation, Stella Map, Facta-kuntarekisteri. Arvostamme myös kuntaorganisaation tuntemusta.

Palkkauksesi ja muut palvelussuhteesi ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3219,78 €/kk. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

paikkatietoinsinööri Jani Piirainen puh. 040 634 9858 sekä kaupungingeodeetti Kirsti Sepponen puh. 040 652 8237. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Kaupunkisuunnittelun vastuualue

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat