Skip to main content
test
Paikkatietoasiantuntija - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Nyt haemme joukkoomme PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.

Paikkatietoasiantuntijan tehtävänä on kehittää Muuramen paikkatietojen hyödyntämistä kunnan tarpeisiin. Vastaat paikkatietojen tuotannon, hallinnan ja hyödyntämisen kehittämisestä, paikkatietoanalyysien ja paikkatietoon pohjautuvien esitysten laadinnasta, tietokantakyselyistä, paikkatietorajapintojen rakentamisesta ja ylläpidosta sekä digitalisoinnin kehittämisestä. Työhösi sisältyy myös teemakarttatuotantoon liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto, kokemus paikkatietotehtävistä sekä työkokemuksen kautta osoitettava riittävä alan osaaminen. Tehtävissä edellytetään paikkatiedon hallintaa tai paikkatietojärjestelmien osaamista, asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja työyhteisötaidot ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien ja verkostojen kanssa. Olet tiimipelaaja, mutta sinulla on myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Työskentelytapaasi kuvaa niin kehittämishalukkuus kuin aktiivisuuskin.

Työskentelet elinvoiman ja kestävän kasvun toimialalla, jossa kollegoina sinulla ovat maankäytön ja infra-alan ammattilaiset. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3200-3600 euroa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnallistekniikan päällikkö Eemeli Karjalainen, p. 040 097 2652, eemeli.karjalainen@muurame.fi (Soittoaika perjantaisin klo. 13.00-15.00)

Lisätietoja

Elinvoiman ja kestävän kasvun toimiala

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat