Paikkatietoasiantuntija/-insinööri - Kajaanin kaupunki

Kajaanin kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja kehityskelpoista paikkatietoalan asiantuntijaa vahvistamaan kaupungin paikkatieto- ja mittaustiimiä. Kajaanin kaupungilla on käytössä Trimble Locus -paikkatietojärjestelmä.

Tehtäväkenttään kuuluvat kaupungin hallinnoimien paikkatietoaineistojen käsittely ja -aineistojen sekä -järjestelmien kehittäminen. Lisäksi osallistut kaupungin paikkatietopohjaisten sähköisten palvelujen ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tehtävässä vaaditaan hyvää paikkatieto-ohjelmistojen osaamista, paikkatietoaineistojen hyvää tuntemusta sekä tietokanta- ja rajapintaosaamista. Eduksi katsotaan SQL-kielen tai muun vastaavan kyselykielen hallinta, ohjelmointiosaaminen sekä suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta.

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia.

Tehtävän kelpoisuutena on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi maantieteen, geoinformatiikan, tietotekniikan tai maanmittauksen koulutusaloilta.

Tehtävänä palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valinnassa voidaan käyttää ulkopuolista arviointia. Ennen toimen vastaanottamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 25.4.2021 klo 15.00. Postitse lähetettävä hakemus lähetetään osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani, kuoreen merkittävä: Kartoittajan toimi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa paikkatietoinsinööri Jaakko Heikkinen p. 0447100370
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Kajaanin kaupunki, Ympäristötekninen toimiala
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

www.kajaani.fi

Sinulle suositellut työpaikat