Paikkatietoasiantuntija/-insinööri - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA/-INSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu kaupungin tietohallintoon.

Ensimmäisenä tehtävänäsi on kaupunkikehitys ja tekniset palvelut vastuualueen uuden paikkatietojärjestelmän hankinnan selvitys, suunnittelu, läpivienti ja ohjelmiston käyttöön-otto sekä käyttökoulutus. Toimit käyttöönotettavan tietojärjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaat sen järjestelmäkokonaisuudesta sekä ohjaat palveluntuottajaa siihen liittyvien laitteistojen ja ohjelmistojen asennuksesta, testauksesta, kehityksestä, käyttöönotoista, ylläpidon aikaisesta operoinnista ja dokumentoinnista. Varsinaiseen tehtävänkuvaan kuuluu järjestelmävastuun lisäksi paikkatiedon työprosessien kehittäminen ja uudistaminen. Olet budjettivastuussa omien järjestelmien osalta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Edellytämme tehtävässä tietotekniikka- tai maanmittausalan insinööri (AMK) - tutkintoa tai vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävään valitaan työnantajan sopivimmaksi haastattelujen perusteella katsoma henkilö.

Tehtävässä edellytetään vähintään 3-vuoden työkokemusta sisältäen työkokemuksen laajan paikkatietojärjestelmän käyttöönotosta, sekä kokemusta projektiluontoisesta työstä ja GIS-tekniikoista.

Odotamme henkilöltä osaamista ja ymmärrystä paikkatiedon käytöstä kaupungin toimialojen välillä ja vastuualueen sisällä mm. asemakaavoitus, kartoitus, maaomaisuus, rakennusvalvonta, kunnallistekniikka.

Tehtävässä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja ja tuntemusta tietojärjestelmistä esimerkiksi: Bentley-tuotteet ja Facta-järjestelmä, internet- ja intrakarttapalvelut.

Arvostamme uusien ratkaisuiden nopeaa omaksumista ja kehityshenkisyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää kiinnostusta digitaalisten työtapojen käyttöönottoon ja esitettävien ratkaisujen ymmärrettävien perusteluiden esittäminen on olennaista hallita. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävää on mahdollista tehdä osittain etätyönä.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 15.3.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti säh-köisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä ja sukupuoli. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esimies valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat mittausteknikko Heikki Keltanen p. 020 617 4433, heikki.keltanen@imatra.fi, tieto- ja digipalvelupäällikkö Marko Hyvönen p. 020 617 4756, marko.hyvonen@imatra.fi, kaupungininsinööri Päivi Ala-Vannesluoma p. 020 617 4418, paivi.ala-vannesluoma@imatra.fi

Imatran kaupunki
Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki - Savuton työpaikka