Paikkatietoasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Tule meille Jyväskylään PAIKKATIETOTEHTÄVIIN!

Haluaisitko työskennellä paikkatietotekniikan kehityksen ja sen hyödyntämisen etulinjassa? Tule mukaan joukkoomme luomaan edistyksellisiä paikkatietoa hyödyntäviä palveluja kuntalaisille ja viranomaisille. Tehtävä sijoittuu kaupunkirakenteen toimialalle paikkatietopalveluihin. Innostavassa työyhteisössämme saat kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä ja toimit jäsenenä tiimissä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Paikkatietoasiantuntijan tehtäviin kuuluvat 3D-kaupunkimallinnuksen kehittäminen, paikkatietoaineistojen tuottaminen ja ylläpitäminen, paikkatietojärjestelmien sekä sähköisten asiointipalvelujen ylläpito ja kehittäminen yhdessä järjestämätoimittajien kanssa sekä muut paikkatietotekniikan ammattilaiselle kuuluvat tehtävät. Tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa suoritettu maanmittausalan tutkinto tai tehtävään soveltuva muun alan tutkinto (esim. maantiede tai tietotekniikka). Katsomme eduksi Trimble Locus paikkatietokokonaisuuden hallinnan, kokemuksen 3D-kaupunkimallinnuksesta ja pistepilvien käsittelystä sekä ymmärryksen tietokannoista ja rajapinnoista. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, halua uuden tekniikan hyödyntämiseen, vuorovaikutustaitoja, sekä halua kehittyä paikkatietoalan osaajana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

paikkatietopäällikkö Janne Hartman puh. 0505924617. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat