Valkeakosken kaupungin maankäytön tulosalueella maa- ja mittaustoimessa on haettavana paikkatietoinsinöörin vakituinen virka (nro 11012011).

Paikkatietoinsinöörin tehtäviin kuuluu paikkatietojärjestelmistä ja -rekistereistä huolehtiminen, niiden kehittäminen sekä paikkatietojärjestelmiin liittyvä tuki käyttäjille. Lisäksi tehtävään sisältyy avustaminen maanhankinnoissa ja luovutuksissa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva maanmittausalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi maanmittausalan opisto- tai kouluasteinen tutkinto ja perehtyneisyys kartasto- ja paikkatietotehtäviin. Olet toimintatavoiltasi analyyttinen, oma-aloitteinen ja ymmärrät joukkuepelaamisen tärkeyden. Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset 28.9.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekryn kautta tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Tontti-insinööri Jani Kiiskilä, p. 040 335 6501 ja johtava rakennustarkastaja Sirpa Jokela, p. 040 335 6040.

Maa- ja mittaustoimi
Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on n. 21 000 asukkaan vireä kaupunki kauniiden vesistöjen äärellä, Tampereen ja Hämeenlinnan kaupunkien läheisyydessä.