test

Hallinto- ja elinvoimapalvelujen kaupunkisuunnittelun palvelualue vastaa kaupungin kaavoitus-, kiinteistö- ja mittauspalveluista ja kaupungin omien kiinteistöjen rakennussuunnittelusta, liikenne- ja kunnallistekniikan suunnittelusta sekä joukkoliikenteestä.

Haemme vakinaiseen toimeen paikkatietoinsinööriä.

Paikkatietoinsinöörin tehtäviin kuuluu paikkatiedon tuotanto, käsittely, ylläpito ja kehittäminen.

Kaupungilla on käytössä Trimble Locus paikkatieto-ohjelmisto. Paikkatietoinsinööri on ohjelmiston pääkäyttäjä ja vastaa ohjelmiston ylläpito- ja kehitystoiminnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu paikkatietojen hyödyntämisen kehittäminen, paikkatiedon rajapintapalvelut, käyttäjien opastaminen, tiedon tuottaminen ja sen jalostaminen sekä muut paikkatietoihin liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on alalle soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä kokemusta paikkatietoalalta. Hakijalta toivomme kokemusta Trimble Locus - paikkatieto-ohjelmistosta sekä kokemusta paikkatietotehtävistä. Eduksi katsotaan maanmittausalan tunteminen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöinsinööri Leena Viljanen, puh. 050 591 5688 sekä kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén, puh. 050 074 3087, sähköposti etunimi.sukunimi(ät)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Hallinto- ja elinvoimapalvelut

Uusikaupunki on vireä, idyllinen ja lapsiystävällinen noin 15 500 asukkaan yli 400-vuotias kaupunki lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotiovelta. Kaupungin palveluksessa on yli 1000 henkilöä. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat