Skip to main content
test
Paikkatietoinsinööri - Savonlinnan kaupunki


Savonlinnan kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen

PAIKKATIETOINSINÖÖRIÄ

Paikkatietoinsinööri toimii maankäyttöpalveluiden asiantuntijaorganisaatiossa paikka-tietopalvelut -yksikössä. Paikkatietopalvelut tekee yhteistyötä mm. tonttipalveluiden, kaavoituksen, mittauspalveluiden, rakennusvalvonnan sekä muiden kaupungin toimialojen kanssa erilaisissa paikkatietoa hyödyntävissä projekteissa.

Paikkatietoinsinöörin pääasiallisena tehtävänä on kehittää ja ylläpitää kaupungin paikkatietojärjestelmää, ylläpitää osoiterekisteriä sekä vastata paikkatietopalveluiden toiminnasta ja kahden työntekijän esimiestehtävistä.

Viran kelpoisuusvaatimus on korkeakoulussa suoritettu maanmittausalan tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Aikaisempi työkokemus, kunta-alan työkokemus ja paikkatieto-osaaminen katsotaan hakijan eduksi.

Käytössämme ovat tällä hetkellä mm. MicroStation-, StellaMap-, ArcGIS-, QGIS -ohjelmistot ja Facta-kuntarekisteri sekä Facta WebGIS, joiden hallinta ja muu hyvä tietotekniikan osaaminen sekä projektinhallintataidot katsotaan hakijan eduksi. Lähitulevaisuudessa on tarkoitus uusia tai vaihtaa käytössä olevia ohjelmistoja, joten työssä pääsee kehittämään toimintaprosesseja ja viemään toimintaa uudelle aikakaudelle.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtäväkohtainen palkka on 3349,85 €/kk. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkasuhteeseen valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: paikkatietoinsinööri. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 23.5.2022 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Paikkatietoinsinööri Pertti Ojalainen, 044 417 4646, pertti.ojalainen@savonlinna.fi
Kaavoituspäällikkö Päivi Behm, 044 417 4655, paivi.behm@savonlinna.fi

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta. Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat