Skip to main content
test

Työsi tapahtuu kaupunkikehitystoimialalla, mittaus- ja kiinteistötoimen palvelualueella. Toimit mittaus- ja kiinteistötoimen yksikössä yhdessä esimiehesi mittaus- ja kiinteistöpäällikön, sekä toimitusinsinöörin ja mittamiehen kanssa.

Paikkatietoinsinöörin tehtävänkuva on laaja, johon kuuluu kartta- ja paikkatieto ohjelman (FactaMap) pääkäyttäjänä toimiminen ja kantakartan ajan tasalla pitäminen sekä paikkatietopalvelimen aineistopäivitykset. Lisäksi toimit mittaryhmän vetäjänä, jolloin vastuullasi on kaikki Karkkilan kaupungille tehtävät mittaukset. Mittauksissa käytetään Trimblen laitteita (takymetri ja GNSS). Työnkuvaasi kuuluu myös tonttijakojen laadinta/kuuleminen, sekä toimitusten valmistelu toimitusinsinöörin kanssa yhteistyössä (mm. toimituskartat).

Paikkatietoinsinöörin tehtävään vaaditaan soveltuva, vähintään alempi korkeakoulututkinto. Hakijalle katsotaan eduksi, kokemus kiinteistönmuodostamisesta, karttaohjelman/aineiston ylläpidosta kuin maastomittauksista. Hakijalle katsotaan eduksi myös kokemus FactaMap - ohjelmistosta, Facta-kuntarekisteristä sekä lupapiste.fi-ohjelmistosta.

Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät voimassa olevan, kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimea haetaan määräaikaan mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta 14.10.2022 klo 12.00 mennessä.
Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Lisätietoja: mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Jani Hallenberg, puh. 044 7674 897, sähköposti jani.hallenberg@karkkila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jani Hallenberg, puh. 044 7674 897
jani.hallenberg@karkkila.fi

Lisätietoja

kaupunkikehitys, mittaus- ja kiinteistötoimi

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 9000 asukkaan kaupunki Länsi-Uusimaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä


Osoite: Valtatie 26 D, 03600 Karkkila

Sinulle suositellut työpaikat