Skip to main content
test
Paikkatietoinsinööri - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme maankäytön ja paikkatiedon palvelualueelle paikkatietoinsinööriä paikkatietoyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Paikkatietoyksikössä tuotetaan, koostetaan ja jaetaan paikkatietoa ympäristöstä suunnittelun, rakentamisen, sekä kunnalle säädettyjen lakisääteisten tehtävien suorittamisen tueksi. Paikkatietoyksikkö vastaa paikkatietojärjestelmistä ja -aineistoista, kartaston ylläpidosta, geodeettisesta laskennasta sekä maastomittauksista.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on hankittavan paikkatietojärjestelmän käyttöönotto- ja ylläpitotehtävät sekä järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. muiden paikkatietosovellusten kehitys- ja ylläpitotehtävät ja pääkäyttäjänä toimiminen. Tehtävään kuuluu myös erilaisia aineistojen tuottamis- ja ylläpitotehtäviä sekä olennaisena osana myös järjestelmien konsultointi ja opastus käyttäjille.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä ja taitoa oppia uusia asioita nopeasti ja syvällisesti sekä paikkatieto-ohjelmistojen tuntemusta (mm. ESRI-tuotteet ja FME) ja tietomalliosaamista. Lisäksi tehtävässä tarvitaan erittäin hyvää tietoteknistä osaamista. Aikaisempi kokemus paikkatietotehtävistä ja käyttöönottoprojekteista katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alemman korkeakouluasteen soveltuva tutkinto.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön (TS) sopimuksen ja Tuusulan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3479,26 €/kk. Tämän lisäksi voidaan maksaa TS:n mukaista ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa paikkatietopäällikkö Markus Hakalin, sp. markus.hakalin@tuusula.fi tai p. 040 314 3533.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 7.10.2022 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

paikkatietopäällikkö Markus Hakalin, sp. markus.hakalin@tuusula.fi tai p. 040 314 3533.

Sinulle suositellut työpaikat