Paikkatietokäsittelijä - Pieksämäen kaupunki

Paikkatietokäsittelijä - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin maankäytön yksikössä on haettavana 27.3.2019 klo 15 mennessä

Paikkatietokäsittelijän tehtävä

Paikkatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu mm. karttoihin, paikkatietoaineistoon ja rekistereihin liittyvät ylläpitotehtävät, aineiston tuottaminen sekä asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi paikkatietokäsittelijä hoitaa maankäytön yksikön arkistoja.

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan perustutkinto tai vastaava haetun tehtäväalueen
työtehtävistä hankittu osaaminen. Arvostamme Trimble Locus -paikkatieto- ja rekisterijärjestelmän käyttökokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus, johon voi liittää CV:n, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Maankäyttöinsinööri Anssi Tarkiainen, p. 0400 855 597
Kaavoituspäällikkö Pekka Häkkinen, p. 044 588 3223,
sähköposti: etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi
Pieksämäen kaupungin tekninen lautakunta, maankäyttö

Tekninen toimi
Osoite: Vilhulantie 5, Pieksämäki

Tule elämäsi asemapaikalle! Pieksämäki on noin 18 000 asukkaan kaupunki keskellä Savoa ja on tunnettu mm. rautateistä, vireästä yritystoiminnasta, monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta ja puhtaasta luonnonympäristöstä. Pieksämäellä on kattavat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan