Paikkatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu kantakartan sekä muiden paikkatietoaineistojen tuottamiseen, ylläpitoon ja aineistotoimituksiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu kiinteistötoimitusten karttatuotanto, erilaisten tontti-, liite- ja teemakarttojen tuotanto sekä asiakaspalvelu. Lopullinen tehtäväkokonaisuus laaditaan työntekijän osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Tehtävään valittavalta edellytetään kartoittajan tai kartanpiirtäjän ammattitutkintoa. Myös muu alan ammattikoulutuksen omaava hakija voidaan ottaa huomioon. Käytännön kokemus vastaavista tehtävistä sekä ohjelmistojen tuntemus ja monipuolinen tietotekniikan hallinta katsotaan hakijan eduksi. Käytämme tuotannossa mm. MicroStation/StellaMap- ja Facta-kuntarekisteri -ohjelmistoja, joiden hallinta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme huolellisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä positiivista otetta työtehtäviin ja uuden oppimiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 9.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Maankäyttöpäällikkö Outi Pekkala, puh 044 7971 707, (etunimi.sukunimi@raisio.fi)

Raision kaupunki, Tekninen keskus, maankäyttöpalvelut
Osoite: Nallinkatu 2, PL 100, 21201 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Raisiossa eletään voimakasta kaupunkirakenteen kehityskautta, jonka suurimpina haasteina ovat ydinkeskustan, pääteiden varsien ja kaupunkiseuturakenteen kehittäminen. Teknisen keskuksen maankäyttöpalvelut vastaa paikkatieto- ja mittauspalveluista sekä kiinteistönmuodostus- ja kiinteistörekisteripalveluista. Raisio on savuton työpaikka. Tervetuloa!