Paikkatietokäsittelijä - Loviisan kaupunki

Paikkatietokäsittelijä

Loviisan kaupungin kaupunkisuunnitteluosaston paikkatietotiimi hakee paikkatietokäsittelijää ajalle 1.8.2021 - 31.12.2021. Paikkatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu muun muassa kaupungin opaskartan ja kantakartan käsittely ja muokkaus sekä karttaotteiden laadinta. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva maanmittausalan perustutkinto. Loviisan kaupungin käytössä on Trimble Locus -ohjelmisto. Tehtävän hoitaminen edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Hakijoita voidaan haastatella jo hakuajan aikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan 1.8.2021. Palkka on 2 200 euroa kuukaudessa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haussa käytetään joustavaa hakuaikaa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 1.9.2021 klo 23.00 mennessä Kuntarekryn kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tuulia.kovanen@loviisa.fi.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: paikkatietoinsinööri Tuulia Kovanen, puh. 0440 555 410, sähköposti tuulia.kovanen@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, kaupunkisuunnitteluosasto

Loviisan kapunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat