Paikkatietokoordinaattori / Tampereen Infra - Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Me infralaiset rakennamme kotikaupunkimme Tampereen infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Visiomme on olla Tampereen seudun arvostetuin infra-alan osaaja ja tavoitteenamme on sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta Tampereesta ja sen viihtyisyydestä. Lyömättömän kaupunkituntemuksen lisäksi vahvuuksiamme ovat joustavuus ja toimintanopeus ennalta arvaamattomissa töissä, palvelujemme toimintavarmuus sekä henkilökuntamme ammattitaito.

Innostu infrasta - tule

PAIKKATIETOKOORDINAATTORIKSI

Tampereen Infran Paikkatietopalveluihin!

Tampereen Infra Oy:n Paikkatietopalveluiden toiminta ja prosessit ovat siirtyneet digitaalisiin tiedonkeruumenetelmiin ja tiedonkäsittelyjärjestelmiin. Etsimme joukkoomme henkilöä uusien paikkatietoon tukeutuvien digitaalisten järjestelmien hyödyntämiseen ja niiden mukaisten uusien tuotantoprosessien luomiseen, käyttöönottoon ja jalkauttamiseen.

Työhön kuuluu edesauttaa digitaalisten työkalujen ja toimintatapojen käyttöönottoa ja kehitystä Tampereen Infra Oy:n erilaisissa rakennettavan ja rakennetun infran elinkaarimallin (suunnittelun lähtötiedot, suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito) mukaisissa tehtävissä. Työ sisältää myös paikkatietotoimintaan liittyvien kokonaisuuksien hallinnan, lähtien kentältä tapahtuvasta digitaalisesta tiedonkeruusta aina digitaalisen aineiston käsittelyyn ja lopputuotteiksi esim. 3D- kaupunkimalli tyyppiseen jalostamiseen saakka. Tärkeänä osana on myös olla mukana kehittämässä uusia koko kaupungin maankäytön digitaalisia prosesseja ja/tai osaprosesseja. Prosessien kehittäminen edellyttää eri asiakassuhteiden kautta myös niiden talousvastuullisena projektipäällikkönä toimimista.

Olet etsimämme henkilö, jos infra-alan digitalisaatio saa sinut innostumaan, järjestelmällinen työskentelytapa levolliseksi, vuorovaikutus ihmisten kanssa hyvälle tuulelle ja parempien toimintatapojen käyttöönotto ylpeäksi omasta työstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään alan ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemusta ICT- tehtävistä. Työkokemus prosessien kehittämisestä ja paikkatietotoiminnoista, niin maastomittauksen kuin toimistolla datan käsittelyn osalta, katsotaan eduksi.

Kokemus seuraavien järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi: Microsoft Office- tuotteet, Trimble Locus (Cloud), 3D-Win, StellaMap, Microstation, InfraKit, Trimble Business Center, FME, Pix4D- pistepilvi ja kuvien käsittely tuotteet, TerraSolid- pistepilvi ja kuvien käsittely tuotteet, QGIS, Novapoint, AutoCad, Novatron koneohjaus. Mittauslaitteiden osalta vastaavasti, laaja-alainen mittauslaitteiden tuntemus katsotaan eduksi, erityisesti käytössämme olevista Trimble ja Geomax takymetreista ja GNSS/RTK- vastaanottimista mittausohjelmistoineen.

Noudatamme Avaintes työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Olavi Ujanen, puh. 050 351 6571, olavi.ujanen@tampere.fi.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta, pyydämme hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n 29.9.2020 klo 23:59 mennessä.

Lisätietoja hakemisesta Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Lisätietoja

http://www.tampereeninfra.fi

Tutustu työnantajaan

Yksikön päällikkö Olavi Ujanen, puh. 050 351 6571, olavi.ujanen@tampere.fi.

Tampereen Infra, Paikkatietopalvelut
Osoite: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Ensimmäisenä toimintavuonna 2020 yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 51,4 milj. euroa. Vakituisen henkilöstön määrä on noin 320 henkilöä ja Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.