Paikkatietosuunnittelija - Pieksämäen kaupunki

Paikkatietosuunnittelija - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin maankäytön yksikössä on haettavana 27.3.2019 klo 15 mennessä

Paikkatietosuunnittelijan tehtävä

Paikkatietosuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. nykyisten paikkatietojärjestelmien, aineistojen ja rekisterien ylläpito, kehittäminen sekä toimialan sähköisen toiminnan edistäminen. Paikkatietosuunnittelija toimii paikkatieto- ja rekisteriohjelmien pääkäyttäjänä sekä vastaa sähköisiin palveluihin liittyvien rajapintojen toiminnasta ja ylläpidosta. Paikkatietosuunnittelija tarvittaessa avustaa maanmittaukseen liittyvissä mittaus- ja laskentatehtävissä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Arvostamme Trimble Locus -paikkatieto- ja rekisterijärjestelmän käyttökokemusta sekä tietokanta- ja rajapintatyöskentelyn hallintaa. Arvostamme lisäksi kokemusta 3D-kaupunkimallin ja laseraineiston käsittelystä sekä kehittävää otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus, johon voi liittää CV:n, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Maankäyttöinsinööri Anssi Tarkiainen, p. 0400 855 597
Kaavoituspäällikkö Pekka Häkkinen, p. 044 588 3223,
sähköposti: etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi
Pieksämäen kaupungin tekninen lautakunta, maankäyttö

Tekninen toimi
Osoite: Vilhulantie 5, Pieksämäki

Tule elämäsi asemapaikalle! Pieksämäki on noin 18 000 asukkaan kaupunki keskellä Savoa ja on tunnettu mm. rautateistä, vireästä yritystoiminnasta, monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta ja puhtaasta luonnonympäristöstä. Pieksämäellä on kattavat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

Tutustu työnantajaan