Päivähoitaja - Iin kunta

Päivähoitaja - Iin kunta

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana kaksi (2) PÄIVÄHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää 1.8.2019 alkaen. Tehtävien sijoituspaikat työsuhteiden alussa ovat:

1.) yksi (1) päivähoitajan tehtävä Alarannan päiväkotiin. Työsuhde voi tarvittaessa muuttua vuorotyöluonteiseksi

2.) yksi (1) päivähoitajan tehtävä Haminan vuoropäiväkotiin (vuorotyö)

Iin kunnallinen varhaiskasvatus käsittää elokuusta 2019 alkaen viisi päiväkotia ja kaksi ryhmäperhepäiväkotia. Alarannan päiväkoti aloittaa toimintansa elokuussa 2019 Iin alarannan asuinalueella, päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää. Lisäksi kunnallisia omassa kodissa työskenteleviä perhepäivähoitajia on 13. Iin varhaiskasvatuksessa painotetaan positiivista pedagogiikkaa sekä lasten ja huoltajien osallisuutta. Päiväkodeissamme yli 3 vuotiaiden lasten lapsiryhmissä kasvattajien ja lasten välinen suhdeluku on 1:7.

Päivähoitajilta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta toteuttaa uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Arvostamme positiivisen pedagogiikan työtapoja, hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja ja valmiuksia kehittää omaa osaamista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot.

Hakemukseen tulee merkitä, mitä tehtävistä haetaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävissä noudatetaan 4kk koeaikaa. Palkkaus ja palvelusuhteenehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Haastattelut järjestetään 12-13.6.2019 Iin kunnanvirastolla osoitteessa Jokisuuntie 2, Ii. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://ii.fi/varhaiskasvatus

Päiväkodinjohtaja Tanja Rajala puh. 0401829592
etunimi.sukunimi@ii.fi

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!
Iin kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan